(ВІДЕО) «Оператор ГТС України» та Фонд Притули посилили прикордонні підрозділи 9 квадроциклами

НАЗАД
25 липня 2024 14:16

9 квадроциклів від благодійників отримала Державна прикордонна служба України для посилення своїх підрозділів.

Ефективні транспортні засоби прикордонниками передали ТОВ «Оператор газотранспортної системи України» та Благодійний Фонд Сергія Притули.

«Для постійного пересування бездоріжжям необхідні надійні транспортні засоби. Зважаючи на постійну потребу в автотехніці та запити від військових, ми вирішили включити квадроцикли до нового пакету допомоги, – зазначив генеральний директор «ОГТС України» Дмитро Липпа. – Ми вдячні команді фонду Сергія Притули за оперативну допомогу у придбанні цієї техніки. Ми непереможні, коли об’єднані!».

У найкоротший термін ці транспортні засоби відправляться в підрозділи. Квадроцикли забезпечать пересування груп військовослужбовців для швидкого реагування на зміни в обстановці, мають надійний інжекторний двигун та автоматичну систему повного приводу, що підходить для подолання різних ділянок місцевості.

«Фонд разом з партнером «Оператором ГТС України» передали 9 квадроциклів Державній прикордонній службі України. Загальна вартість майна: 3 958 859 грн. Хочу подякувати партнеру за стабільну співпрацю. Державній прикордонній службі за вашу роботу. Ми ж продовжуватимемо допомагати для наближення Перемоги!» - зазначив директор Благодійного фонду Сергія Притули Андрій Шувалов.

Як зазначалося на заході, ДПСУ дуже уважно ставиться до всієї технічної допомоги, яку отримує. Вся техніка стає на облік, вся техніка використовується виключно за цільовим призначенням і служба несе повну відповідальність за ефективність використання наданої допомоги.

«Державна прикордонна служба України, наші підрозділи, залишаються невіддільною складовою Сил безпеки і оборони країни. Хлопці та дівчата забезпечують безпеку на різних ділянках кордону та воюють на лінії фронту. Спектр виконання завдань дуже широкий і ми щиро вдячні за підтримку «Оператору газотранспортної системи України» та Благодійному Фонду Сергія Притули, які надали нам 9 потужних квадроциклів. Ми вдячні не тільки за підтримку прикордонного відомства, а й за ту оперативність – короткий проміжок часу, за який вдалося реалізувати цей проєкт. Це техніка високої прохідності, тому вкрай необхідна прикордонним підрозділам під час виконання завдань, зокрема для пересування місцевістю, яка в більшості є важкопрохідною. Дякуємо за допомогу і разом до Перемоги та мирного майбутнього в Україні», - зауважив Директор Департаменту матеріального та технічного забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України Сергій Букоємський.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси